זמן! הפורום הזה בקושי נסרק וכשהוא נסרק רוב הלינקים ששמתם כבר לא נמצאים כי הוא מחליף עמוד כמעט כל יום ... אז תתבגרו תמצאו אתרים נורמאלים לשתול בהם לינקים...
למי שמחפשת מקום שקט, רגוע ואינטימי לחגוג מסיבת רווקות, בלי כל הקטע של חשפנים ורעש, מומלץ לבוא אלינו למרכז נירוונה במושב עין עירון, מרכז יפה וקסום, ממוקם בין פרדסים ומשתלות, רצפת עץ, מזרנים, כריות, מטבח מאובזר. נמצא במרחק 3/4 שעה מתל אביב ו- 3/4 שעה מחיפה. אני אשמח גם לעזור לכם בבניית הערב, אני עובדת עם מגוון של מפעילים ומנחים וגם עם קייטרינג. הטלפון שלי- עינבל שמש דיטל, מנהלת מרכז נירוונה - 054-4941747. מייל- inbalsd@gmail.com . יש גם קישור לאתר :יש לעשות העתק-הדבק של הקישור לשורת הכתובת:
http://www.mesibot-ravakot.co.il/83484/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%A0%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%94
אשמח לדבר ולייעץ לכן.
כמובן שגם אתם הרווקים מוזמנים.
עינבל
אני הולכת לעבור בדיקה רפואית שנקראת קולונוסקופיה ואני מחפשת מקום לנח בו אחרי הבדיקה הזאת.
המקום שלכם נשמע לי מאוד מעניין ויחודי והייתי רוצה לשמוע עליו יותר פרטים אז אם תוכלו ליצור איתי קשר דרך הפורום אני אשמח וגם לומר לי מה העלות. תודה.
שממה שאני יודעת ספא זה ממש ב אופנה עכשיו..!!
בכלל כל הקטע הזה של ערב בנות במיני מתחמים הכוללים גם ג'קוזי ככה שהערב מחולק לכמה חלקים,
מביאים איזה מישהו שיעשה איזו הפעלה ואז כמובן מסיבות ושתייה וריקודים וגם ג'קוזי או מסאז'ים.
אני חושבת שזה אחלה רעיון..
אני חושבת שאני אפנה את תשומת ליבן של חברותיי לאופנה הנפלאה הזו :))
וואו, אני בטוחה שאחרי בדיקת קולונוןסקופיה תרצי לנוח ולאכול כמו שצריך.
חברה שלי שלומדת תואר ראשון בסיעוד אמרה שזו בדיקה שדורש דיאטה חמורה במשך שבוע,
כך שאחרי הבדיקה דבר ראשון אנשים רצים להתענג על אוכל אמיתי.
ממש רואה שאתם נהנים בבחיים. הלוואי היה לי את הזמן והכסף להנאות הללו. שבוע שעברי שבע דודי שמש תחת אחריותי קרסו ואני שקועה בחובות. מצפה לימים טובים יותר..
אם זכרוני איני מטעה אותי ביקרתי אצלכם במשתלה שנמצאת ממש ליד, המשתלה מהממת הייתי מאוד מרוצה ממנה. המבחר היה עשיר, השירות היה אדיב ובאופן כללי המתחם היה נראה לי לעיניין. בהחלט מקום מרגיע ועם אנרגיות טובות.
כרגע חברה טובה שלי עומדת להתחתן ואנחנו בודקות אופציות בכל מיני מקומות, תמיד אנחנו משקיעות כשאנחנו עושות אירועים לחברות...
אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר.
דנה
באמת נשמע מקום מקסים לבלות בו מסיבת רווקות..יש אפשרות גם של לינה במקום? כי זה חשוב בייחוד אם זה מרחק נסיעה משמעותי יחסית מתל אביב ומסיבת רווקות כידוע זה מקום לפורענות :)
בדיוק חברה שלי מ לימודי מנהל עסקים הולכת להתחתן בקרוב ואני ועוד כמה חברות מחפשות עכשיו לארגן לה מסיבה.. הייתי שמחה לראות תמונות.. יש אפשהו?
גם חברה שלי מלימודי הנדסאים התחתנה לא מזמן והמסיבת רווקות שלה הייתה בתל אביב, באיזה מלון על הים, היה ממש כיף ואף אחד לא הפריע לנו, תל אביב היא עיר האפשרויות הבלתי מוגבלות לכן אולי אפילו עדיף לעשות שם מסיבת רווקות.
מה נשמע!!! את נטע חברה של מורן נכון!?
איזה קטע מצחיק אני הייתי אתכם במסיבת רווקות!! היא חברה שלי מהצבא.. זוכרת אותי??
חחחח אני קוראת את ההודעה שלך ואני אומרת וואלה גם לחברה שלי הייתה מסיבת רווקות לא מזמן והיא גם לומדת לימודי הנדסאים וזה היה בתל אביב וכו וכו ואז ראיתי את השם ואמרתי וואלה!
( אם זה לא את אז פדיחות ... חחח :))
קיצור היה אדיר אותו יום לא?
אם אפשר לומר באופן גורף על כל המלונות בטבריה שהם מדהימים.. אבל מה שכן אני יכולה כן לומר שיש שם כמה מלונות טובים כי היינו אני וחברות שלי בכמה להסתכל איפה לעשות מסיבת רווקות לחברה שלנו מה לימודים..
יש שם כמה מלונות מאוד מפוארים ומאוד יפים!! אפילו הברזים הרשימו אותנו חחחחחח
בקיצור אחרי שנהיה שם אני אתן המלצה ממוקדת אבל אני כן יכולה לומר שיש איכות בטבריה.
לשחרר את כל המעצורים ולהרגיש חופשיים!
חזרה לצחוק הראשוני של התינוק!
לצחוק גם כשרע לנו בחיים כדי להרגיש יותר טוב...ווואווו...איך לא סיפרו לנו?
יוגה צחוק משתטה מידבקת עם פרצופים מימיקה ועוויתות פנים בהדרכת מביא השיטה לישראל והמנטור אלכס סטרניק, המורה של המדריכים בארץ. דגש רב ניתן לכלה. טקס הפתעה בסוף. שילוב של תרגילי ג'יבריש וניהול עידון כעסים בסדנא
משחרר וכייף אך יחד עם זאת מקצועי ומכבד.
אלכס סטרניק מאמן מנחי יוגה צחוק אירופאים בתחום הג'יבריש סדנאותיו באוסטריה מוצגות באתר היוגה צחוק הבינלאומי ובהמלצת מייסד השיטה ד"ר מאדאן קטריה שאלכס הביאו לישראל בדצמבר 2004:
http://laughteryoga.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2897%3Aaustria-g-vienna-g-gibberish-workshop&catid=331%3Apaid-workshops&Itemid=732
אלכס סטרניק מרואין בערוץ הטלויזיה של אמסטרדם -מאי 2009:
http://www.youtube.com/watch?v=PZ2p-_08xl4
אפשר להכנס ליוטיוב ולהתרשם:
http://www.youtube.com/results?search_query=alex+sternick&aq=f
*** בסדנא אין טעם לא בחוש הומור ולא ביכולת להבין בדיחות. הסדנא אירובית דינמית עם תרגילים ומשחקי חברה. תקבלו כלים לחיזוק המערכת החיסונית בחיי היום יום דרך צחוק. ניתן להזמין את תלמידיי בין השנים 2005-2010 בפיקוחי האישי.
לתיאום ציפיות נא להתקשר אלי. אלכס סטרניק מביא שיטת היוגה צחוק לישראל 0524343964 0777570135
הסדנא אפשרית בשפה האנגלית ברמה מקצועית ביותר.